Ανακοινώσεις στην κατεύθυνση της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και αλλαγών στο καθεστώς προκαταβολής φόρου αναμένεται να κάνει αύριο ο πρωθυπουργός στη βουλή.

Όπως προανήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας σε αυτές τις ανακοινώσεις πρόκειται να προβεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της απάντησης που θα δώσει στην «ώρα του πρωθυπουργού» στη βουλή σε επίκαιρη ερώτηση της Φώφης Γεννηματά για την οικονομία και την εργασία.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Πέτσας οι αλλαγές για τις ασφαλιστικές εισφορές δεν θα αφορούν μόνο τον τουριστικό κλάδο αλλά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού θα είναι ευρύτερη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αφορά συνολικότερα τον ιδιωτικό τομέα, ή τουλάχιστον αρκετούς κλάδους της οικονομίας.

«Θέλουμε να στηρίξουμε κόσμο της εργασίας. Καταφέραμε να διαχειριστούμε το ταμείο του κράτους και έχουμε ρευστότητα που μπορεί να αντιμετωπίσει χαμηλότερες πτήσεις της οικονομίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Η Ελλάδα έχει ανοίξει τις πύλες της στον κόσμο τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο άνοιγμα του τουρισμού.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και μίλησε για «στοχευμένο δειγματοληπτικό έλεγχο επισκεπτών». Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι είναι αναμενόμενο να καταγράφονται αυξημένα κρούσματα γιατί ο έλεγχος είναι στοχευμένος για να αποφεύγεται η διασπορά στην κοινότητα. Ανέφερε δε, ότι μόνο χτες έγιναν 5989 τεστ σε 15 αεροδρόμια της χώρας και σήμερα τα αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ