ōnjőٓǠЏˉԉʙ͠ӕ͔Jԙ̅͠ә ԇ˅ĉSʅ؇ӠPϠԏ͠ʕ…эǔɊϠŊБϓِϠӔŋɏ Ѕԓ`? ?EUROKINISSI /PŠPOOL ϑœԇӠЁ́Éٔϕ

Στη διευκρίνηση ότι επιτρέπονται οι μετακινήσεις για λόγους εργασίας σε άλλη περιφέρεια, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στο χώρο εστίασης, είπε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 15 Μαΐου.

«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, θα δούμε το επόμενο διάστημα τα μέτρα που θα ληφθούν», σημείωσε μιλώντας στον Ant1 κάνοντας σαφές ότι ο Υπουργός Εσωτερικών και οι Δήμοι της χώρας έχουν ήδη συμφωνήσει σε παραχώρηση περισσότερου χώρου και σε χαμηλότερα δημοτικά τέλη.

Οι επιχειρηματίες του κλάδου, εκπρόσωποι των οποίων θα έχουν σήμερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το γεγονός ότι θα δουλέψουν από 1η Ιουνίου με τα μισά τραπέζια. Μάλιστα, ομάδα επιχειρηματιών της εστίασης από τη Θεσσαλονίκη, ζητεί να δοθεί η δυνατότητα παράτασης του προσωρινού λουκέτου μέχρι το τέλος του χρόνου, για να γλιτώσουν έξοδα.

«Στην αρχή ήταν η οικονομική ενίσχυση, μετά οι ελαφρύνσεις στο φορολογικό, αλλά και η ενίσχυση του μισθολογικού για να μην έχουμε έκρηξη της ανεργίας τους επόμενους μήνες», σημείωσε αναφορικά με τα βήματα που γίνονται για τη στήριξη της αγοράς.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο των εκλογών το απέρριψε εκ νέου, λέγοντας πως:

«1ον: Είμαστε εδώ για τα δύσκολα

2ον: Δεν υπάρχουν εκλογές

3ον: Προσαρμοζόμαστε σε μία κρίση, αλλιώς πεθαίνουμε»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ