Η πανδημία απλά επιτάχυνε τις εξελίξεις και την πορεία προς το μέλλον, τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, αναφερόμενος στις προκλήσεις αλλά και στις ευκαιρίες στη μετά-Covid εποχή στο πλαίσιο της ΕΦ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “σχολιάζοντας την επικαιρότητα” και τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο στη Βεργίνα τηλεόραση.
Έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 4 εκατομμύρια 550 χιλιάδες πρώτες δόσεις, αυτό είναι το 43% του πληθυσμού, και έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους πάνω από 3 εκατομμύρια συμπολίτες μας. Δηλαδή έχουμε το 31% πλήρως εμβολιασμένους, στο 43% έχουμε την πρώτη δόση από το σύνολο του πληθυσμού», διευκρίνισε ο ίδιος.

«Η στόχευση είναι το 70%, είναι μια στόχευση για το τέλος του καλοκαιριού και είναι ένας στόχος που αν παραμείνει αυτός ο ρυθμός είναι απόλυτα εφικτός. Άρα πλέον αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μην μειωθεί αυτός ο πολύ καλός ρυθμός που έχουμε, να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις και ενημερώσεις να μπορέσουμε να παρακινήσουμε όλοι μας αυτούς οι οποίοι ίσως ήταν λίγο διστακτικοί στην αρχή γιατί από τα αποτελέσματα που υπάρχουν φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν καθόλου να βρεθούνε στο νοσοκομείο, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για την γενέτειρα του το Κιλκίς σημείωσε πως ξεκινά το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης στην ιστορία των δήμων του Κιλκίς.Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 24.862.500€, είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει υλοποιηθεί ποτέ στο νομό Κιλκίς σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Τέλος σε ότι αφορά τα Σκόπια και την απόφαση της Ελλάδας να “παγώσει” τα μνημόνια τόνισε” πως το μήνυμα εστάλη”.
.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ