Ά Μέρος
17-18.33
“Πρέπει να τελειώνουμε με τον εξτρεμισμό της άκρας Αριστεράς “τόνισε μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο και στην εκπομπή “σχολιάζοντας την επικαιρότητα” στη Βεργίνα τηλεόραση ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης με αφορμή την παρουσίαση βίντεο όπου αναρχικοί βεβηλώνουν την εικόνα της Παναγίας.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στη συνέχεια σε σειρά θεμάτων όπως τα μέτρα στήριξης των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας, λέγοντας ότι σε ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να υλοποιηθούν με ταχύτητα οι οδηγίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά οι άμεσες ανάγκες των πληγέντων από τον Εγκέλαδο.
23.44- 25.20
Επιπλέον στην οικονομική ενίσχυση των Δήμων, ύψους 2.5 δις ευρώ μέσω προγραμμάτων.
30.40-31.30
Για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σημείωσε ότι καταλαμβάνεται από τους περιορισμούς της πανδημίας και δεν γνωρίζει αν θα γίνει μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.
33.25-34.
Τέλος στο Β μέρος της εκπομπής αναφέρθηκε εκτενώς στις εξετάσεις κτήσης ελληνικής ιθαγένειας αλλά και στην ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού αλλά μίλησε και για την οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στους κατοίκους στο Καστελόριζο.
Β μέρος 29.48-30.16

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ