Ο Στεργιος  Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στην σημερινή εκπομπή, στο πρώτο μέρος o Στέργιος Καλόγηρος μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο υποδέχονται στο στούντιο τον καθηγητή Θεολογίας ΕΚΠΑ Ιωάννη Παναγιωτόπουλο. Θέματα συζήτησης η επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άγκυρα την Δευτέρα 13 Μαϊου ενώ ο Ερντογάν μετατρέπει σε τζαμί την Μονή της Χώρας και βάζει στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας την “Γαλάζια Πατρίδα”.

Στο δεύτερο μέρος καλεσμένος και ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης για τις εξελίξεις στα μέτωπα των πολέμων σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση του Μακρόν ο οποίος έστειλε αντιπροσωπεία στην ορκωμοσία του Πούτιν, ενώ το ίδιο έπραξε και η Ελλάδα.

Στο τρίτο μέρος καλεσμένος ο ναυτιλιακός αναλυτής Ιωάννης Φαράκλας για το “εμπάργκο” της Τουρκίας στο Ισραήλ, με το οποίο είχε επικερδή συνεργασία, έως ότου υπάρξει πλήρης κατάπαυση πυρός στη Γάζα. Επιπλέον, ΗΠΑ και Σ. Αραβία προχώρησαν σε ιστορική συμφωνία για την παροχή εγγυήσεων ασφάλειας στο Ριάντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ