Ο Στεργιος  Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στην σημερινή εκπομπή, στο πρώτο μέρος o Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται στο στούντιο την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ και δικηγόρο ΑΙ Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, η οποία μίλησε στην εκδήλωση της Βεργίνα Τηλεόρασης με το ρομπότ Σοφία για τις ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Στο δεύτερο μέρος, καλεσμένοι και ο αντιπτέραρχος ε.α. Κώστας Ιατρίδης και ο αντιστράτηγος ε.α. Κων/νος Κούσαντας. Θέματα συζήτησης η επιθετικότητα της Τουρκίας, αφού ο Ερντογάν βάζει στα σχολικά βιβλία τον χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας με χάρτη που “βαφτίζει” το μισό Αιγαίο και την Κύπρο τουρκικά.

Στο τρίτο μέρος, καλεσμένοι ο γνωστός εργατολόγος και πρόεδρος του ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξης Μητρόπουλος και η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα. Θέματα συζήτησης οι πλειστηριασμοί κατοικιών, τα “κενά” στον εξωδικαστικό μηχανισμό αλλά και τα επιδόματα που εξήγγειλε η κυβέρνηση στις ελεύθερες επαγγελματίες και αγρότισσες που γίνονται μητέρες. Σημειώνεται ότι φέτος δεν δόθηκε επίδομα Πάσχα, κάτι που άφησε δυσαρεστημένο ένα μέρος του πληθυσμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ