Ο Στέργιος Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στην σημερινή εκπομπή, στο πρώτο μέρος ο Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται μέσω skype την υφυπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και στο στούντιο τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο. Θέμα συζήτησης οι τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα, με τον Ρίσι Σούνακ στην Μ. Βρετανία να βάζει σε άμεση εφαρμογή το “σχέδιο Ρουάντα”, σύμφωνα με το οποίο οι λαθρομετανάστες θα απελαύνονται και με αεροπλάνο θα μεταφέρονται στην Ρουάντα της Αφρικής. Στα υπόλοιπα θέματα συζήτησης και οι ευρωεκλογές αλλά και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με την ΝΔ

Στο δεύτερο και τρίτο μέρος καλεσμένοι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ Κώστας Νιζάμης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση Νίκος Πετρουλάκης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και οικονομολόγος Δημήτρης Καμμένος και ο διευθυντής της εφημερίδας “Δημοκρατία” Δημήτρης Ριζούλης. Θέμα συζήτησης η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας 14 χρόνια μετά την είσοδο στα μνημόνια που έγινε σαν σήμερα και ανακοινώθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Οι συνέπειες των σκληρών μνημονίων άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία αλλά και στην κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ