Ο Στέργιος Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στην σημερινή εκπομπή, στο πρώτο μέρος ο Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται στο στούντιο τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο και τον διεθνολόγο Ιωάννη Μήτσιο. Θέμα συζήτησης οι ραγδαίες εξελίξεις στην πολεμική σύρραξη στην Μέση Ανατολή, αφού το Ισραήλ αντεπιτέθηκε στο Ιράν, ενώ οι επόμενες κινήσεις του είναι απρόβλεπτες.

Στο δεύτερο και τρίτο μέρος, καλεσμένοι ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, ο καθηγητής Θεολογίας ΕΚΠΑ Ιωάννης Παναγιωτόπουλος και ο διευθυντής της εφημερίδας “Δημοκρατία” Δημήτρης Ριζούλης, με θέματα συζήτησης τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει ευρωεκλογών, το ζήτημα της ένταξης του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις από Σερβία και Κύπρο, αλλά και τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου, που δείχνουν ότι οι Έλληνες είναι σε δυσμενή οικονομική κατάσταση, αφού η πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς και να ανταπεξέλθει στα βασικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ