Ο Στέργιος Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στο πρώτο μέρος της σημερινής εκπομπής, καλεσμένοι ο αντιπτέραρχος ε.α. Κώστας Ιατρίδης και ο οικονομολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένο, με θέμα συζήτησης τις κρίσιμες εξελίξεις στο πεδίο του πολέμου στην Μέση Ανατολή αλλά και στον πόλεμο της Ουκρανίας, με σοβαρούς οικονομικούς και άλλους κινδύνους για την Ευρώπη.

Στο δεύτερο μέρος, καλεσμένοι ο γνωστός οθωμανολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος και ο καθηγητής ΕΚΠΑ Ιωάννης Παναγιωτόπουλος για την σημαντική δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, ο οποίος από το Φόρουμ των Δελφών κάλεσε την Τουρκία να φύγει από την Κύπρο.

Στο τρίτο μέρος οι καλεσμένοι συζητούν για το σημαντικό θέμα των λαθρομεταναστών και την δήλωση του πρωθυπουργού ο οποίος τόνισε μαζί με τον Ντ. Τουσκ ότι τα σύνορα πρέπει να προστατευθούν και να μην αποφασίζουν οι λαθροδιακινητές ποιοι μπαίνουν στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ