Ο Στέργιος Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, ο Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται μέσω σκάιπ τον γνωστό καθηγητή εργατικού δικαίου Αλέξη Μητρόπουλο, με θέμα συζήτησης τις αλλαγές για επιχειρήσεις και εργαζόμενους λόγω της αύξησης του κατώτατου μισθού και τι χρειάζεται επιπλέον να γίνει. Ακολούθως καλεσμένος μέσω σκάιπ ο βουλευτής ΝΔ και διεθνολόγος Τάσος Χατζηβασιλείου, για τις πολιτικές εξελίξεις λόγω των Τεμπών, ένα θέμα που εργαλειοποιεί η αντιπολίτευση.

Στο δεύτερο μέρος καλεσμένος ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης για τις πιεστικές εξελίξεις του πολέμου σε Ουκρανία και Γάζα, αλλά και την πικρή ήττα του Ερντογάν στην Τουρκία, αφού ο Εκρέμ Ιμάμογλου θριάμβευσε στην Κωνσταντινούπολη αλλά και οι υπόλοιποι “εκλεκτοί” του υποψήφιοι έχασαν στις δημοτικές εκλογές.

Στο τρίτο μέρος, καλεσμένος και ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και οικονομολόγος, για τις τιμές σε καύσιμα που συνεχώς ανεβαίνουν και τον κίνδυνο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης λόγω των πολέμων, υψηλών επιτοκίων και πληθωρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ