Ο Στέργιος Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, ο Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται στο στούντιο την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ και δικηγόρο ΑΙ Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη. Θέματα συζήτησης οι πολιτικές εξελίξεις λόγω της πρότασης δυσπιστίας κατά τηε κυβέρνησης για τα Τέμπη. Επίδης, οι εξελίξεις στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, όπου η Βεργινα Τηλεόραση είναι πρωτοπόρος, καθώς στις 27 Απριλίου φέρνει το ρομπότ Σοφία στη Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνουν ερωτήσεις και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το δει από κοντά.

Στο δεύτερο μέρος, καλεσμένοι ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος, ο οποίος αποκάλυψε το αδιανόητο, ότι κάποιοι δήθεν προοδευτικοί και συντελεστές στην πρεμιέρα του φιλμ «Avant-Drag!», που προβλήθηκε στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, κρατούν πανό που γράφει το σύνθημα «Destroy Greece», δηλαδή «Καταστρέψτε την Ελλάδα», σε ένα απίστευτο ανθελληνικό παραλήρημα.

Στο τρίτο μέρος της εκπομπής, ο Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται στο στούνιο τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και πρόεδρο της ΔΕΠΑΝ σε μια συζήτηση για την τοπική αυτοδιοίκηση και την αποκατάσταση της λίμνης Κάρλας από την θεομηνία “Ντάνιελ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ