Ο Στέργιος Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στο πρώτο  μέρος της εκπομπής, ο Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται στο στούντιο τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο και τον αντιστράτηγο ε.α. Ιωάννη Μπαλτζώη. Θέματα συζητησης, τα μέτωπα του πολέμου σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία, αλλά και η απόρριψη της ελληνικής πρότασης για έκδοση αμυντικών ευρωομολόγων.

Στο δεύτερο μέρος, καλεσμένοι ο διευθυντής της εφημερίδας “Δημοκρατία” Δημήτρης Ριζούλης και ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της εφημερίδας με τίτλο: “Αρπάζουν δημόσιο πλούτο βιομηχανίες αναψυκτικών”, το οποίο εξηγεί ο κος Ριζούλης αναλυτικά. Ο Αλέξης Μητρόπουλος από την πλευρά του εξηγεί γιατί ο οίκος Moody’s δεν αναβάθμισε την Ελλάδα για την επενδυστική βαθμίδα, αλλά και τι αλλάζει με την επικείμενη αύξηση του κατώτατου μισθού.

Στο τρίτο μέρος της εκπομπής, καλεσμένος στο στούντιο ο πολιτικός επιστήμων Ιωάννης Μήτσιος, ο οποιος αναλύει τις εξελίξεις στα πεδία του πολέμου αλλά τη στάση Δύσης και Ρωσίας, η οποία μιλά πλέον για ανοιχτό πόλεμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ