Ο Στέργιος Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στη σημερινή εκπομπή, στο πρώτο  μέρος ο Στέργιος Καλόγηρος υποδέχεται στο στούντιο τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο και τον αναλυτή εκλογικής συμπεριφοράς Απόστολο Πιστόλα, με θέμα συζήτησης τους πολιτικούς συσχετισμούς ενόψει ευρωεκλογών και τα ποσοστά των κομμάτων.

Στο δεύτερο μέρος, καλεσμένος και ο καθηγητής Θεολογίας ΕΚΠΑ Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, για την επαίσχυντη αφίσα του ντοκιμαντέρ “Αδέσποτα Κορμιά” και ο αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κούσαντας για τις εξελίξεις στα πεδία του πολέμου στην Ουκρανία και τη Γάζα. Σημαντικότερο θέμα ωστόσο, οι αδιανόητες δηλώσεις του προέδρου της Κυπριακής δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Βεργίνα Τηλεόραση. Ο κος Χριστοδουλίδης άφησε παράθυρο ανοιχτό για συνάντηση με τον Ερντογάν χωρίς τον θεσμικό του ρόλο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου δίνουν “γη και ύδωρ” στους Τούρκους προκειμένου να πάμε σε διαπραγματεύσεις χωρίς κανένα όφελος.

Στο τρίτο μέρος παρεμβαίνει και η γνωστή δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, ενώ τίθενται προς συζήτηση και οι δηλώσεις Τσίπρα και Κοντονή για το σκάνδαλο Novartis, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ