Την πρωτοφανή ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η παρούσα Κυβέρνηση στην καταβολή, για πρώτη φορά, μίας σημαντικής προκαταβολής προς τους πληγέντες αγρότες του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» τόνισε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στη. εκπομπή “σχολιάζοντας την επικαιρότητα” στη Βεργίνα τηλεόραση και στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.
Συγκροτημένο και σοβαρό επιστήμονα χαρακτήρισε τον Σωτήρη Τσιόδρα .”Παμε ψηλαφητά στη διαχείριση της πανδημίας,εμείς και όλος ο πλανήτης. Το νέο lockdown θα πρέπει να είναι το ύστατο καταφύγιο”υποστήριξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Από 28- 30
Και 32.20-32.40
Εστίασε στην άμεση αντίδραση του κρατικού μηχανισμού για την καταβολή αποζημιώσεων στο 100% στους πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους τονίζοντας την σημαντική συμβολή της διοίκησης του ΕΛΓΑ.
Ο κ. Βορίδης διαβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι οι αγρότες που επλήγησαν από τον «Ιανό» δεν θα κληθούν να παραδώσουν την κατ’ ελάχιστον ποσότητα που απαιτείται προκειμένου να λάβουν τη συνδεδεμένη ενίσχυση και επεσήμανε ότι οι εξαιρετικές περιστάσεις που επικράτησαν στη συγκεκριμένη περίπτωση εξαιτίας ανωτέρας βίας απαλλάσσουν τους αγρότες από τις συμβατικές τους υποχρεώσεις στο εν λόγω ζήτημα.
35-36

Σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε πως είναι μια κακή συμφωνία και ψάχνει περιθώρια βελτίωσης η ΝΔ.
45.48-46.11
Τέλος προανήγγειλε ενίσχυση του νομοσχεδίου για τις αθέμιτες πρακτικές στον πρωτογενή τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ