Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ανατολική Αττική, και θα επισκεφθεί τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τη Ραφήνα
Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έβαλε τέλος στα σενάρια των πρόωρων εκλογών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλει η ΝΔ να είναι σε εγρήγορση. Άλλωστε, ο ίδιος επισημαίνει δημοσίως και ιδιωτικών ότι η κυβέρνηση που έχει μπει πλέον στον τέταρτο χρόνο της είναι, ρεαλιστικά, αντιμέτωπη με μια οιωνεί προεκλογική περίοδο.
Ως και τις διακοπές του Αυγούστου, στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να βρίσκεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα εκτός Μαξίμου. Στο «καλαντάρι» του έχουν σημειωθεί, εκτός της Ανατολικής Αττικής, δύο νομοί της Ηπείρου, όπου εκτιμάται ότι θα βρεθεί την άλλη εβδομάδα, η Πρέβεζα και η Θεσπρωτία. Ακόμα, στο μικροσκόπιο είναι η Πέλλα και η Ημαθία, όπου, μεταξύ άλλων, είναι σε άνοδο και κόμματα στο δεξιότερο της ΝΔ φάσμα. Τέλος, αν είναι εφικτό, ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί ως τον Αύγουστο και στην Κεφαλονιά, μια μονοεδρική που η ΝΔ κέρδισε το 2019 μετά από αρκετά χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ