Ο Κ. Βελόπουλος στη Βεργίνα τηλεόραση : “Παρασκηνιακά η Γερμανία θέλει συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα για να λύσει το θέμα του Αιγαίου! “
«Η Ελληνική Λύση εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού από κουκουλοφόρους στη Νέα Σμύρνη”, τόνισε μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελοπουλος και στην εκπομπή “σχολιάζοντας την επικαιρότητα” στη Βεργίνα τηλεόραση.
Καταδίκασε απερίφραστα Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργούν κλίμα εμφυλίου στην κοινωνία προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες από τις καταστροφικές πολιτικές για την Πανδημία, τα εθνικά θέματα και την Οικονομία για τις οποίες είναι «σύμφωνοι» και συνυπεύθυνοι».
Σε ότι αφορά την Τουρκία σημείωσε : “Προειδοποιούμε ότι οποιοσδήποτε διάλογος από μηδενική βάση συνιστά εθνική παγίδα και θα έχει ολέθριες συνέπειες για την πατρίδα μας», σημειώνει η Ελληνική Λύση και προσθέτει.

«Υπενθυμίζουμε δε ότι μοναδική διαφορά μας με την Τουρκία είναι η νησιωτική υφαλοκρηπίδα και η περί αυτής θαλάσσια ζώνη. Οτιδήποτε άλλο συνιστά απεμπόληση του διεθνούς δικαίου εις βάρος της Ελλάδος, δηλαδή Εθνική Μειοδοσία».
Τέλος διαμήνυσε ότι παρασκηνιακά η Γερμανία θέλει συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα για να λύσει το θέμα του Αιγαίου!
Δείτε την συνέντευξη

19.20-23 λεπτό
31.14-32.30
35.50-36.20

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ