“Ακολουθούμε σοβαρή και αξιόπιστη γραμμή σε οικονομικό και υγειονομικό επίπεδο σε ότι αφορά τη διαχείριση της κρίσης της πανδημίας, είμαστε δρομείς αντοχής ,κρατάμε δυνάμεις και για ενδεχόμενο δεύτερο χτύπημα. Όχι όλα από την αρχή όπως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ” τόνισε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με τον Στέργιο Καλόγηρο, ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας,Κωστής Χατζηδάκης για το πακέτο στήριξης της οικονομίας ύψους 24 δις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.
Και συνέχισε ” Σίγουρα θα θέλαμε μεγαλύτερη μείωση της φορολογίας όμως ο ΦΠΑ είναι αυτός που φέρνει χρήματα στα ταμεία του κράτους “.
Σε ότι αφορά την σκληρή κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτευση για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο επισήμανε : ” Είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά, σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά… “
Ο υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στο σχέδιο της κυβέρνησης για την ΔΕΗ, την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική, στα κίνητρα επιδότησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων , στις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων αλλά και στις αδικίες των δασικών χαρτών.
Δείτε τη συνέντευξη αναλυτικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ