Δεν υπάρχει προορισμός στην Ελλάδα που να ταυτίζεται με τα Χριστούγεννα, όσο τα Τρίκαλα. Ο Μύλος των Ξωτικών, η πανέμορφα στολισμένη πόλη και η εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά, συνθέτουν το σκηνικό που κάνει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες να επιλέγουν το Δήμο Τρικκαίων.

Ο Μύλος Ματσόπουλου, για 9η συνεχόμενη χρονιά, μεταμορφώθηκε στο μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας χάρη στη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, αλλά και την αγάπη που επιδεικνύεται από διοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων και της e-Trikala Α.Ε.Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, με σταθερή φιλοσοφία για δωρεάν είσοδο και δράσεις, το πάρκο, κατάφερε να γίνει η Ελληνική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με το φετινό αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Στον διάσημο πλέον Μύλο των Ξωτικών, πρωταγωνιστεί ο Καρυοθραύστης, ένα παραμύθι του Γερμανού συγγραφέα Έρνστ Χόφμαν το οποίο μετά από αρκετά χρόνια ο Ρώσος συνθέτης Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι συνέθεσε και το έκανε μπαλέτο σε δυο πράξεις.

Ο Μύλος των Ξωτικών θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και ήδη οι επισκέπτες σπάνε ρεκόρ καθώς φτάνουν ακόμη και τους 100.000 σε ένα Σαββατοκύριακο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ