Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:
«ΕΡΧΕΤΑΙ» ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Ανασχηματισμό προανήγγειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Βεργίνα Τηλεόρασης και στην δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος είπε ότι «θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές φαντάζομαι μέσα στον Σεπτέμβριο που θα είναι και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επόμενες εκλογές του Οκτωβρίου». Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει «για να δώσει δύναμη στην διοίκηση και να γίνει πιο αποτελεσματική. Άλλωστε αυτή είναι και η ευθύνη του δημάρχου να κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Επίσης, ο δήμαρχος αποκάλυψε στην Βεργίνα Τηλεόραση πως το επόμενο διάστημα θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο του δήμου για την ανάπτυξη του πρασίνου στην πόλη. Ειδικότερα, ανέφερε ότι «υπάρχουν αυτές οι εκτάσεις, υπάρχει μια πολύ μεγάλη έκταση στη Νέα Ελβετία εκεί στον τερματικό σταθμό του μέτρο όπου συμβάλαμε κι εμείς με το να δοθεί ένα ποσό για τις απαλλοτριώσεις, όπου μπορούμε να έχουμε 160 στρέμματα πρασίνου, υπάρχει μια περιοχή στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό εκεί που είναι υπό κατασκευή το μουσείο Ολοκαυτώματος όπου μπορούμε να έχουμε 40 περίπου στρέμματα πρασίνου μαζί με άλλες περιοχές που είναι στην περιοχή της Τούμπας, στην περιοχή των Τροχιοδρομικών».
Δείτε τι είπε ο κ. Ζέρβας: https://www.youtube.com/watch?v=lzQWNl9kVWY

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ