Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά την ήττα από τον Ιωνικό και εξήγησε την προσπάθεια που έκανε ο Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, ο Καστρίτης υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου του ματς της 6ης αγωνιστικής στο «Σοφία Μπεφόν»:

«Πολύ σημαντικό μερίδιο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έχει το ξεκίνημα του αγώνα. Ήρθαμε σήμερα να αγωνιστούμε με έναν παίκτη λιγότερο στην περιφέρεια, μετά τη φυγή του Σμιθ, αλλά πολύ νωρίς αναγκαστήκαμε να έχουμε κι απενεργοποιημένο τον Σούλερ με τρία φάουλ.

Το rotation μειώθηκε πολύ απέναντι σε μία ομάδα που έχει ως δύναμη πυρός την περιφέρεια. Παρ’ ο,τι το σκορ του ημιχρόνου λέει ότι ήμασταν πολύ κοντά, στην πραγματικότητα απέχει πολύ από τη φιλοσοφία και τον τρόπο που θέλουμε να διεκδικούμε τα παιχνίδια, εντός κι εκτός έδρας. Είχαμε δεχθεί 50 πόντους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, θεωρώ ότι ο Ιωνικός μπήκε όπως ακριβώς έπρεπε να μπει πάνω στο παρκέ ξεκινώντας από την άμυνά του. Αυτό τον οδήγησε σε εύκολα καλάθια, πήρε τη διαφορά και φτάσαμε έτσι στο τελικό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, θα δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Είμαι μαζί τους κάθε μέρα και βλέπω πόσο πολύ θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίζει. Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά αυτή είναι η ΕΚΟ Basket League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ