Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό διακόπηκε οριστικά έπειτα από όσα έγιναν με τον Χουάνκαρ και την αλλαγή γνωμάτευσης του γιατρού, με τη συνέχεια πλέον να δίνεται στα δικαστήρια όπου θα αποφασιστεί ποια ομάδα φταίει για τη μη ολοκλήρωση του αγώνα και ποια θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά.

Οι Ερυθρόλευκοι, πάντως, είναι ξεκάθαροι σε ό,τι αφορά την υπαιτιότητα, η οποία θεωρούν πως είναι των Πράσινων. Στον Πειραιά επαναλαμβάνουν ότι ο Ιταλός διαιτητής Μαρέσκα είπε πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του και ότι το παιχνίδι, κατά τη γνώμη του, έπρεπε να συνεχιστεί. Αυτό, όμως, δεν έγινε και ο λόγος, όπως λένε στον Ολυμπιακό, είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να συνεχιστεί το ματς.Στις τάξεις των ερυθρόλευκων τονίζουν ότι και ο παρατηρητής είπε πως δεν είδε τίποτα ενώ θεωρούν ότι καθοριστικό ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία έπαιξε ο γιατρός του αγώνα, για τον οποίο λένε ότι καθυστερούσε συνεχώς την απόφασή του έχοντας έτσι ως στόχο να οδηγήσει σε οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Στον Ολυμπιακό υπογραμμίζουν ότι ο Χουάνκαρ έφυγε από το γήπεδο δύο ώρες μετά και θεωρούν πως αν όντως ήταν τραυματίας θα είχε φύγει άμεσα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είχε ουτε αμυχή». Γενικά, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, η κάθε ομάδα θα πει τα δικά της πλέον και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ