Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενόψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου την ερχόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΘ, κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θα υπάρξουν μεγάλες πορείες στο κέντρο της πόλης, με επίκεντρο τα Πανεπιστήμια.

«Με σκοπό την αποτροπή κάθε παραβατικής ενέργειας, παρακαλούνται όλοι οι καταστηματάρχες, να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των καταστημάτων τους με όλα τα ενδεδειγμένα μέσα, καθώς και για την απομάκρυνση εξωτερικά αυτών, πάσης φύσεως υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν και μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές και φθορές.

Οι κάδοι σκουπιδιών θα αρχίσουν να μαζεύονται από αύριο Τρίτη 15/11/2022. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι καταστηματάρχες να μην τοποθετήσουν απορρίμματα ή άλλα υλικά μπροστά στα καταστήματά τους.

Συγκεκριμένα, προτείνονται στα μέλη μας τα κάτωθι μέτρα ασφαλείας για εκείνη τη μέρα:

-Να μην βγάλουν απορρίμματα και να απομακρύνουν αυτά, αν υπάρχουν μπροστά από τα καταστήματά τους.

-Να ανεβάσουν τις τέντες των καταστημάτων τους

-Να ενεργοποιήσουν τα στόρια, ή οτιδήποτε άλλο προστατευτικό διαθέτει το κατάστημα, μετά το κλείσιμο

-Να μην κάνουν χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων την συγκεκριμένη μέρα και, αν είναι δυνατόν, να τα απομακρύνουν από το κέντρο

-Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι με βάση τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, την Πέμπτη 17/11/2022 οι δρόμοι θα κλείσουν στις 5μ.μ.

Οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τα καταστήματά τους, αυτοβούλως, πιο νωρίς εκείνη τη μέρα, εφόσον κρίνουν ότι είναι απαραίτητο για την ασφάλεια των καταστημάτων και των υπαλλήλων τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ