Ειδική αναφορά για τα έργα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη επιφύλαξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Για το Μετρό, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως ξεκινούν οι μελέτες για την επέκτασή του στα δυτικά ενώ για τον ΟΑΣΘ είπε πως «διπλάσια αστικά λεωφορεία κυκλοφορούν ήδη στην πόλη και θα αυξηθούν και άλλο».

Ο πρωθυπουργός μίλησε και για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ σημειώνοντας πως «το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένει από τον επενδυτή να ξεκινήσει» ενώ για τον Άρη είπε πως «σε συνεννόηση με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας, ο Άρης μπορεί να αποκτήσει ένα νέο “κιτρινόμαυρο” στάδιο».

Ο πρωθυπουργός, ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νέου ογκολογικού νοσοκομείου στη δυτική Θεσσαλονίκη, την χάραξη ενιαίου παραλιακού μετώπου 40 χλμ από το καλοχώρι έως τη Μηχανιώνα και την εξυγίανση της άτυπης βιομηχανικής συγκέντρωσης στο Καλοχώρι.

Όπως είπε παράλληλα ο πρωθυπουργός, το έργο για τον νέο χώρο της ΔΕΘ ξεκινάει το 2023, το Μουσείο Ολοκαυτώματος χωροθετήθηκε, ενώ το Flyοver της Περιφερειακής μπαίνει στην τελική του φάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ