Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε χειμαρρώδεις δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αγκαλιά με τις δύο κούπες στα χέρια του. Μίλησε για την παραμονή του στους Μπακς, τον λόγο που δεν πήγε σε μία superteam. Δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του.Για το αν φανταζόταν ότι θα τα κατάφερνε, όταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Μπακς: «Όχι φίλε. Δεν μπορούσα να φύγω. Υπήρχε μια ανοιχτή δουλειά, που έπρεπε να τελειώσει. Στη “φούσκα” το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Συγχαρητήρια στο Μαϊάμι. Επιστρέψαμε, ένιωσα πως είμαι στην πόλη μου. Με εμπιστεύονται εδώ, το έκαναν ακόμα και όταν ήμασταν τελευταίοι. Ήθελα να ολοκληρώσω τη σεζόν. Θα ήταν εύκολο να πάω αλλού και να πάρω πρωταθλήματα, να πάω σε μια superteam. Όμως, αυτός είναι ο δύσκολος και ο σωστός δρόμος. Και τα καταφέραμε. Το κάναμε. Τα καταφέραμε φίλε».

Για τον Κρις Μίντλετον: «Είναι τρελό αυτό που πετύχαμε. Δεν καταλαβαίνει πόσο με πιέζει να είμαι σπουδαίος. Να είμαι σπουδαίος, κυρίαρχος, συνεπής. Κανένας άλλος δεν τα καταφέρνει σαν εκείνον. Υπήρξαν δύσκολες μέρες, μέρες που μου φώναζε, γιατί θέλαμε παραπάνω λεπτά στο παρκέ. Μου φώναζε να του πασάρω την μπάλα. Τώρα είμαστε εδώ. Πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή. Μπορεί να μην φτάσουμε ξανά εδώ, ποιος ξέρει; Θέλω να το απολαύσει. Μας οδήγησε όταν έλειπα, μας βοήθησε όταν επέστρεψα. Μόλις τελειώσουμε τους πανηγυρισμούς, πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά και εγώ και ο Κρις».

Για το βραβείο του MVP των τελικών και τα δύο βραβεία του MVP της regular season: «Είμαι καλά. Ξέρετε, όταν πήραν το πρώτο MVP, με φώναζαν έτσι παντού. Δεν το ήθελα, είχε τελειώσει. Έπρεπε να τα καταφέρω ξανά. Αυτό το MVP τώρα είναι διαφορετικό, είναι εθιστικό. Λατρεύω τα πλέι οφ, την συμμετοχή στους τελικούς. Αυτές είναι οι στιγμές που θέλουμε να κυνηγάμε. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε ξανά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ