Ο συνιδρυτής της Microsoft περιγράφει ως «ημι-φυσιολογικό» το επόμενο βήμα μετά τον κορωνοϊό – Ο ίδιος συνεχίζει να βιώνει την ευημερούσα καθημερινότητά του, αγοράζοντας μια έπαυλη υψηλής αισθητικής
Εν τω μεταξύ ο 64χρονος συνιδρυτής και πρώην CEO της Microsoft, εν μέσω σφοδρής ανησυχίας του για το βαρύ κόστος της πανδημίας το οποίο πληρώνουν δυσανάλογα οι χαμηλόμισθοι, οι φτωχοί και οι ευάλωτοι της κοινωνίας, συνεχίζει να βιώνει την ευημερούσα καθημερινότητα του,

Το σπίτι του ενσωματώνει τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες

Αγόρασε ένα ακόμη πανάκριβο σπίτι στη παραλιακή πόλη Ντελ Μαρ λίγο έξω από το Σαν Ντιέγκο. της Καλιφόρνια Η συμφωνία εξαγοράς έκλεισε στις 27 Μαρτίου 2020. Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 118 δισ. δολάρια , ξόδεψε 43 εκατομμύρια δολάρια για μια πραγματικά αρχοντική έπαυλη που χτίστηκε το 1999 από τον αρχιτέκτονα Ken Rochetti ο οποίος ειδικεύεται στις πολυτελώς ονειρικές βίλες.

Γερμανικά MME: «Τα κράτη έγιναν οργουελιανά λόγω του κορωνοϊού – Οι πολίτες παρακολουθούνται παντού»
‘Oταν ακόμα και ο γερμανόφωνος Τύπος θεωρεί ότι λόγω του κορονοϊού το κράτος έχει μετατραπεί σε οργουελιανό και ότι η ελευθερία των πολιτών τίθεται υπό αμφισβήτηση τότε αυτό σημαίνει πως τα πράγματα ήδη είναι πολύ άσχημα.

Όσο για την οικονομική κατάσταση, αυτά που συμβαίνουν στην Lufthansa δείχνουν πως ακόμα και η γερμανική οικονομία θα βρεθεί σε πολύ άσχημο στάδιο.

Αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι ποιοί θα βρεθούν στην χειρότερη κατάσταση για να την «πληρώσουν» για όλους.

H ελβετική εφημερίδα Neue Zuercher Zeitung εξετάζει τον ρόλο του κράτους κατά τη διάρκεια της πανδημίας: «Ακόμη και στις σταθερές δημοκρατίες επικρατεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο στόχος των αυστηρών περιορισμών είναι να ξεπεραστεί η επιδημία και να επιστρέψουμε σε μια κανονική κατάσταση με τις εγγυημένες ελευθερίες. Αλλά η έκταση ελέγχου του κράτους αυξάνεται.

Πόσοι πολίτες είχαν συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα ότι οι αρχές μπορούν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν πού βρίσκονται; Τώρα προστέθηκαν σε αυτήν την παρακολούθηση εφαρμογές που αποσκοπούν στο να μας προστατεύσουν από μολύνσεις και ασθένειες.

Η κρίση του κορωνοϊού μας φέρνει ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στο οργουελιανό κράτος. Στην μετά κορωνοϊό εποχή θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και ασφάλειας», υποστηρίζει η εφημερίδα της Ζυρίχης.
Σάλο έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα και η συνέντευξη του Ντέιβιντ Άικ.

«Υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα στο 5G και αυτή την κρίση υγείας…αν το 5G συνεχίσει και φτάσει εκεί που θέλουν να φτάσει, η ανθρώπινη ζωή όπως την ξέρουμε θα τελειώσει»: Τάδε έφη Ντέιβιντ Άικ (David Icke), πρώην ποδοσφαιριστής, συγγραφέας σε συνέντευξή του η οποία μεταδόθηκε στο YouTube. Ο Άικ, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό, όταν αναπτυχθεί, θα περιλαμβάνει «νανοτεχνολογικά μικροτσίπ» που θα επιτρέπουν τον έλεγχο των ανθρώπων. Η συνέντευξη μεταδόθηκε μέσω live streaming μέσω του YouTube εν μέσω της πανδημίας που έχει γονατίσει τον πλανήτη και επιθέσεων εναντίον τηλεπικοινωνιακών εγκαταστάσεων (5G και μη) σε διάφορες χώρες. Την παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι, και η δημοφιλής υπηρεσία εν τέλει την κατέβασε, ανακοινώνοντας πως θα διαγράφει όλα τα βίντεο που συνδέουν το 5G με τον κορονοϊό.

Τι συμβαίνει τελικά με τις θεωρίες συνωμοσίας; Από πού πηγάζουν; Γιατί είναι τόσο ανθεκτικές; Πώς προέκυψε αυτό το φαινόμενο; Μήπως έχουν βάσεις; Ο χρόνος θα δείξει..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ