Παρούσα στην τελευταία συνεδρίαση η 38χρονη! Σε καραντίνα κινδυνεύει να βρεθεί όλο το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης λόγω Κορωνοϊού

Με πτήση από το Μιλάνο της Ιταλίας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής, η 38χρονη γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας .Η νεαρή γυναίκα είναι μητέρα ενός παιδιού, που μαζί με τον σύζυγο και τη μητέρα της έχουν ήδη κληθεί για εξετάσεις.

Παράλληλα, η 38χρονη είναι ενεργή στα κοινά της Θεσσαλονίκης, εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος και μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετείχε τη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Για το λόγο αυτό μάλιστα, δίνονται συστάσεις σε όσους βρέθηκαν στην αίθουσα να περιορισουν τις μετακινήσεις τους και να παρακολουθούν επισταμένα την υγεία τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη ανέβασε πυρετό λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου είχε παραμείνει τρεις ώρες.
Μάλιστα, ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σήμερα δεν συμμετέχει στην έκτακτη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρόντος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια..
Πολλά τα ερωτήματα και τα κενά που προκύπτουν μέχρι στιγμής και απευχόμαστε τα χειρότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ