ΝΙΚΟΣ ΝΥΦΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο Χρ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ ΚΑΙ «ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΗΘΕΙ»
ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Ο Κ. ΖΕΡΒΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Για τα αιτήματα των επαγγελματιών της εστίασης αλλά και τις αποφάσεις τους προκειμένου να πιέσουν για την ικανοποίησή τους, μίλησε στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα ο εκπρόσωπος από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ΚΑΙ δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Νίκος Νυφούδης.
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχαν δύο μέρες πριν, οι φορείς της εστίασης μέσω zoom με τον υπουργό οικονομικών, άκουσαν από τον κ. Σταϊκούρα ότι δεν πρέπει αν σκέφτονται τη μείωση του ΦΠΑ «και να ευχόμαστε μην αυξηθεί». Αποκάλυψε επίσης ότι ο κλάδος δρομολογεί πρόσκληση των βουλευτών όλης της χώρας ώστε να εκθέσουν τα αιτήματά τους και οι βουλευτές να δεσμευτούν ότι θα τα στηρίξουν.
Βλέπω στήριξη Ζέρβα από τη ΝΔ
«Ο κ. Ζέρβας θα έχει τη στήριξη της ΝΔ όπως όλα δείχνουν» υπογράμμισε ο κ. Νυφούδης, σχολιάζοντας ως στροφή προς το συντηρητισμό τον πρόσφατο ανασχηματισμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης. «Πρέπει να απαντήσουμε διαφορετικά σ’ αυτή την πρόταση, να εκφραστεί ο ευρύτερος χώρος της κεντροαριστεράς με μια ενιαία, προοδευτική φωνή» σημείωσε, διευκρινίζοντας ότι στόχος και του ίδιου είναι οι δημοτικές κι όχι οι εθνικές εκλογές.
https://www.youtube.com/watch?v=3C758DzlflA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ