Γράφτηκε το δραματικό τέλος, με τον επίλογο των ερευνών, για τον εντοπισμό του βαθυσκάφους Titan, τα ίχνη των οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ επιβεβαίωσε πως τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν ανήκουν στο Titan, διευκρινίζοντας ότι οι πέντε επιβαίνοντες σκοτώθηκαν εξαιτίας καταστροφικής αποσυμπίεσης που οδήγησε στη διάλυση του βαθυσκάφους.«Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρός μας Στόκτον Ρας, ο Σαχζάντα Νταγούντ και ο γιός του Σουλεϊμάν, ο Χάμις Χάρντινγκ και ο Πολ-Ανρί Ναρζολέ είναι δυστυχώς νεκροί», αναφέρει η OceanGate.

«Οι άνθρωποι αυτοί ήταν πραγματικοί εξερευνητές που διακατέχονταν από το ίδιο πνεύμα της περιπέτειας και ένα αστείρευτο πάθος για την εξερεύνηση και την προστασία των ωκεανών παγκοσμίως».

«Οι σκέψεις μας πηγαίνουν σε αυτές τις πέντε ψυχές και σε κάθε μέλος της οικογένειάς τους αυτή την τραγική χρονική στιγμή», προσθέτει η εταιρία, η οποία δηλώνει την ευγνωμοσύνη της για τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν προκειμένου να βρεθεί το βαθυσκάφους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ