Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προέβη ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ο οποίος είπε ότι η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου, είναι μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά ένα παιδί που ήταν από 11 έως 14 ετών!

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών και δεν θέλησε να πει άλλες λεπτομέρειες καθώς όπως είπε μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει.

Βόμβα από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου. Η ολυμπιονίκης κατέθεσε το πρωί στον εισαγγελέα για την υπόθεση βιασμού της πριν από 23 χρόνια από στέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Η κ. Μπεκατώρου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε το όνομα αθλήτριας ιστιοπλοΐας που φέρεται να έπεσε και αυτή θύμα βιασμού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσφατη περίπτωση με το αδίκημα να είναι σε ισχύ ως προς τις ποινικές τους κυρώσεις αν αυτό αποδειχθεί. Την ίδια ώρα, αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανοίξει ο κατάλογος μαρτύρων με την πρόσκληση από τον ανακριτή τόσο του καταγγελλόμενο από τη Σοφία Μπεκατώρου όσο και των νέων ονομάτων που ανέφερε η ολυμπιονίκης.

Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ