Στο ντεμπούτο του Ένινγκ στον πάγκο, ο Άρης πήρε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν δεύτερη νίκη των “κιτρινόμαυρων” στο φετινό πρωτάθλημα (μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και το πρώτο διπλό μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, ανεβαίνοντας στους 8 βαθμούς.

Για την Ξάνθη ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στη σεζόν και πρώτη στην έδρα της, μένοντας στους 15 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα, το πέτυχε ο Μπρούνο Γκάμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Ιντέγε στο πρώτο λεπτό του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν ιδανικά στο ματς.

Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν και δημιούργησαν ορισμένες καλές φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, με τον Άρη να διαχειρίζεται το προβάδισμα και να παίρνει τη νίκη με το γκολ που σημείωσε πολύ νωρίς.

Έτσι, η πρώτη παρουσία του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο του Άρη συνδυάστηκε με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ