Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι σε διάστημα πέντε λεπτών (27΄-32΄) ο Άρης καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον Παναιτωλικό που έμεινε με δέκα παίκτες στο 60΄, παίρνοντας την δεύτερη σερί νίκη του (2-0) με τον Ένινγκ στον πάγκο.

Χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους, οι κιτρινόμαυροι πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, κάνοντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα σερί δύο διαδοχικών νικών.

Ο Άρης σκόραρε και πάλι από το σημείο του πέναλτι, αυτή τη φορά με δύο εύστοχες εκτελέσεις μέσα σε πέντε λεπτά, από Μπρούνο Γκάμα στο 27΄ και από Ιντέγε στο 32ο λεπτό.

Ο Παναιτωλικός που είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μαρσιάλ στο 52΄, έμεινε με δέκα παίκτες στο 60ο λεπτό, εξαιτίας αποβολής του Μοράρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ανόητο σπρώξιμο στον Βέλεθ εκτός φάσης.

Στο ματς ακυρώθηκαν δύο γκολ ως οφσάιντ, με χρήση VAR. Στο 5΄ του Ντιγκινί επειδή ήταν εκτεθειμένος ο Φετφατζίδης που του έδωσε την ασίστ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92΄) του Μπάιροβιτς που ήταν οριακά εκτεθειμένος πριν σκοράρει από κοντά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ