Η… ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε της Βοσνίας με σκορ 2-1 στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ελληνικής ομάδας μετά από την πρεμιέρα των προκριματικών, όταν είχε νικήσει με 0-2 στο Λιχτενστάιν στις 23 Μαρτίου 2019.

Ο Παυλίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ στην τρίτη συμμετοχή του με το εθνόσημο, ανοίγοντας το σκορ με ωραίο πλασέ, με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (30΄).

Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, στο 35΄ η Βοσνία ισοφάρισε άμεσα σε 1-1. Ο Κολάσινατς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κότζακ με πλασέ από κοντά, αφού βρέθηκε στην πλάτη του Χατζηδιάκου, έφερε το ματς στα ίσα.

Η Ελλάδα ήταν καταιγιστική στο β΄ μέρος, δημιούργησε πολλές φάσεις και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, έχοντας και δύο δοκάρια με σου των Μασούρα στο 60΄ και Σταφυλίδη στο 73΄.

Τελικά, βρήκε το νικητήριο γκολ στο 88ο λεπτό, με αυτογκόλ του Κοβάσεβιτς έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Φετφατζίδη στην περιοχή, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση ως αλλαγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ