Νέα κακοκαιρία πλήττει τη χώρα από το απόγευμα της Κυριακής με βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο και στα δυτικά και βορειοδυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Από το μεσημέρι της Δευτέρας 13/11 οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να περιοριστούν κυρίως στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη όπου όμως θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Τα φαινόμενα αναμένονται να σταματήσουν αργά τη νύχτα της Δευτέρας 13/11.Το νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει αρχικά τα δυτικά, βαθμιαία κατά τόπους τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως τις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές, σημειώνει η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων όπου θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 20 με 22 και τοπικά στα κεντρικά και νότια τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες και σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη 14-11-2023
Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 24 και στο νότιο Αιγαίο τους 25 βαθμούς Κελσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ