Μόρια: Σοβαρή καταγγελία Μελέτη για την φωτιά και τις ΜΚΟ
Έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μελέτης στο Twitter:

«Χθες το πρωί στο Βερολίνο ήταν η εκδήλωση των MKO με αίτημα το κλείσιμο της Μοριας. Το βράδυ παραδόθηκε στις φλόγες»

Θυμίζουμε το σχέδιο Μηταρακη για το ΚΥΤ της Μοριας

Το σχέδιο Μηταράκη για δομές σε «Γκουαντάναμο» – ευθεία σύγκρουση με τις ΜΚΟ
Εξαιρετικά μεθοδικά κινήθηκε όπως φαίνεται ο υπουργός μετανάστευσης Νότης Μηταράκης και έπιασε άπαντες στον ύπνο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, καθώς η μετατροπή των δομών φιλοξενίας, των λεγομένων hot spot σε φρούρια, μπορεί να είναι ένα μέτρο προς την σωστή κατεύθυνση ακόμα και για τους ίδιους τους φιλοξενούμενους, θα κόψει όμως πολλά μεροκάματα. Μιλάμε για μαύρα μεροκάματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την παραβατικότητα εις βάρος των μεταναστών αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Αλλά έχουν να κάνουν και με το πανηγύρι των ΜΚΟ που μεταφράζεται σε δισεκατομμύρια.
Διπλοί περιμετρικοί φράκτες με απόσταση μεταξύ τους ούτως ώστε να υπάρχει συνεχής περιπολία από αστυνομικές δυνάμεις με οχήματα. Δρακόντεια μέτρα για την είσοδο και την έξοδο μέσα στις δομές, γεγονός που στην ουσία θα απαγορεύσει την είσοδο σε όσους δεν έχουν λόγο να βρίσκονται εντός. Φυσικά όποιος είναι νόμιμα εντός, θα έχει το δικαίωμα να εξέρχεται του κέντρου χωρίς πρόβλημα.

Ο Μηταράκης πέταξε έξω από το πρόγραμμα ESTIA II την ΜΚΟ του Σόρος
Αυτό που προανήγγειλε ο Μηταράκης είναι το μόνο που πραγματικά θα πονέσει την Τουρκία αλλά και τους ευρωπαίους υποκριτές που επιχείρησαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών.

Αντί για αερολογίες, αυτή είναι ουσιαστική απάντηση στην Τουρκία, που πραγματικά θα την πονέσει.

Είναι βέβαιο πάντως ότι οι ΜΚΟ θα παίξουν τα ρέστα τους και στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να ανατρέψουν το σχέδιο. Να δούμε λοιπόν ποιος θα αντέξει και αν ο υπουργός θα καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιο αλλά και την θητεία του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ