Σε εξίσωση για δυνατούς λύτες και με άγνωστο… αποτέλεσμα εξελίσσεται η εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, με τους περισσότερους εντός κόμματος, έμπειρα κομματικά στελέχη και βουλευτές, να αναφέρουν ότι τα δύσκολα θα αρχίσουν από τη Δευτέρα.
Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου που διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος ανεβάζουν στροφές και πετούν τα… γάντια ο ένας στον άλλο, ενώ όλα τα δεδομένα προμηνύουν πως τα επόμενα εικοσιτετράωρα μέχρι και να «στηθούν» οι κάλπες την επόμενη Κυριακή θα είναι απρόβλεπτα και γεμάτα ένταση και εξελίξεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή ημέρα, η πρώτη που ακολούθησε των συσκέψεων των επιτελείων των δυο διεκδικητών, της ανάλυσης του εκλογικού αποτελέσματος και της χάραξης στρατηγικής από την κάθε πλευρά ενόψει της δεύτερης Κυριακής.

Ο Νίκος Παππάς έδωσε τα χέρια με τον Στέφανο Κασσελάκη δηλώνοντας την στήριξή του στην υποψηφιότητά του. Ακολούθησε σειρά δηλώσεων στήριξης υπέρ Κασσελάκη και πιο χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη της Έλενας Ακρίτα, της βουλευτή Επικρατείας, η οποία αν και στον πρώτο γύρο των εκλογών ψήφισε Αχτσιόγλου και είχε τοποθετηθεί υπέρ της αρκετές εβδομάδες πριν, τελικά ενόψει δεύτερης διαδικασίας ανακοίνωσε πως στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ