Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου προχωράνε οι αγρότες στη Νίκαια – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών

Δεν τα παρατάνε οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας. Σήμερα μάλιστα, προχωρούν στον συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στου κόμβου στις 12 το μεσημέρι. Οι αγρότες θα κινηθούν στο οδόστρωμα για να κλείσουν συμβολικά το δρόμο, με σκοπό να διατρανώσουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Παράλληλα, καλούνε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και άλλους αρμόδιους φορείς να βρεθούν αύριο στον κόμβο και στη νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιήσουν, ώστε να συζητήσουν για τα προβλήματα τους.

Σπήλιος Λιβανός για μπλόκα: Η πόρτα του υπουργείου είναι ανοιχτή
Νωρίτερα σήμερα, ο ΥπΑΑΤ, Σπήλιος Λιβανός, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, τόνισε ότι η πόρτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι πάντοτε ανοιχτή για διάλογο.

 Σε συνέντευξη προς τους Σωτήρη Ξενάκη και Μπάγια Αντωνοπούλου ο κ. Λιβανός κάλεσε σε «εξαντλητικό διάλογο» τους αγρότες που είναι στα μπλόκα, κάτι το οποίο, όπως υπενθύμισε κάνει όπου κι αν πηγαίνει στην Ελλάδα και ανέφερε τα παραδείγματα αυτής της εβδομάδας που επισκέφθηκε τον Μαραθώνα, τη Λακωνία και την Αργολίδα, περιοχές που είχαν υποστεί καταστροφές από τον παγετό. Και τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά θα δεχτώ και τα συντονιστικά όργανα όλων όσων διαμαρτύρονται για να καθίσουμε να κάνουμε μια εξαντλητική συζήτηση και να τους εξηγήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε ως κράτος. Δεν αμφισβητεί κανείς τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν σήμερα ούτε οι αγρότες, ούτε ο μέσος Έλληνας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ