Τέσσερις πρώην υπάλληλοι της Microsoft κατηγορούν τον Μπιλ Γκέιτς για εργασιακό «bullying», αποκαλύπτοντας ότι συχνά χρησιμοποιούσε τη φράση «αυτή είναι η πιο ηλίθια ιδέα που άκουσα ποτέ» για να ταπεινώσει άτομα που εργάζονταν για εκείνον.Σύμφωνα με τo Business Insider, η φήμη του Γκέιτς ως ευερέθιστου εργοδότη ξεκίνησε λίγο καιρό αφότου ίδρυσε την Microsoft με τον παιδικό του φίλο Πολ Άλεν το 1975.

Ο «γκουρού της Πληροφορικής», βρέθηκε στο επίκεντρο του δημόσιου ενδιαφέροντος μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Μελίντα Γκέιτς τον περασμένο Μάιο. Αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εξωσυζυγικές σχέσεις που φέρεται να είχε ο μεγιστάνας, ενώ στο στόχαστρο μπήκε και η «φιλική» σχέση που φέρεται να διατηρούσε με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γκέιτς φέρεται να απομνημόνευε τις πινακίδες των αυτοκινήτων των υπαλλήλων του για να παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Υπάρχουν επίσης καταγγελίες ότι έβριζε εργαζόμενους στη Microsoft όταν εκνευριζόταν μαζί τους.

Η Μαρία Κλοου, πρώην μέλος του συμβουλίου της Microsoft από το 2009 έως το 2015, είπε ότι «τα άτομα σαν τον Μπιλ Γκέιτς θεωρούν ότι οι συνήθεις κανόνες συμπεριφοράς δεν ισχύουν για εκείνους» και τον κατηγόρησε ότι απέρριπτε απευθείας κάθε πρόταση για ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας στον χώρο εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ