Μετά από ένα όμορφο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με 81-73 επί του Παναθηναϊκού, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια που είναι και η πρώτη του Φώτη Τακιανού στον πάγκο του! Έτσι, λοιπόν, οι πράσινοι κατά τη δεύτερη επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη γνώρισαν ισάριθμες ήττες, αφού είχε προηγηθεί η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα, όμως, στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κυριάρχησε, με αποτέλεσμα να προηγηθεί ακόμα και με εννέα πόντους (40-31) στο 18’. Ωστόσο, οι παίκτες του Τακιανού δεν το έβαλαν κάτω και πήγαν στα αποδυτήρια με δύο πόντους πίσω (40-38), αφού με σουτ του Χαντς στα τελευταία λεπτά ροκάνισαν τη διαφορά.

Παρόμοιο με το πρώτο δεκάλεπτο ήταν και το τρίτο, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που πήρε αυτή τη φορά διαφορά οχτώ πόντων (61-56) στο 29’, χάρη σε δύο συνεχόμενα τρίποντα του Τσιακμά. Αν και οι φιλοξενούμενοι έφεραν ξανά το ματς στα ίσια (61-61), ο Δικέφαλος «έχτισε» σταδιακά μια διαφορά πέντε πόντων (76-71 στο 37’), εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντιπάλου του, που του επέτρεψε να φτάσει στη νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ