Αμερικανοί και Ρώσοι δημοσιογράφοι που είχαν μεταβεί στη Γενεύη για να καλύψουν τη συνάντηση Κορυφής μεταξύ Μπάιντεν και Πούτιν, δημιούργησαν ένα θερμό σκηνικό αφού «πιάστηκαν στα χέρια», με σπρωξιές, φωνές και αντεγκλήσεις, διεκδικώντας μια καλύτερη θέση για τη δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος.Οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να μπουν στο κτίριο για μια δεύτερη προγραμματισμένη ευκαιρία φωτογραφίας, αλλά τους σταμάτησαν Αμερικανοί και Ρώσοι αξιωματούχοι που τους είπαν ότι έπρεπε να παραταχθούν σε σειρά πριν μπουν στο κτίριο.

Μερικοί δημοσιογράφοι άρχισαν να παρατάσσονται, αλλά άλλοι συνέχισαν να σπρώχνουν για περίπου 10 λεπτά για να μπουν μέσα. «Η διαμάχη των μέσων ενημέρωσης ήταν η πιο χαοτική σε προεδρική εκδήλωση τα τελευταία εννέα χρόνια», έγραψε η Anita Kumar, ανταποκρίτρια του Λευκού Οίκου για την Politico. «Οι δημοσιογράφοι σπρώχτηκαν και έσπρωξαν, φωνάζοντας ο ένας στον άλλο για να μετακινηθούν, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε».Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έχασαν την ψυχραιμία τους και για ένα δεκάλεπτο περίπου, η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι, με δημοσιογράφους και εικονολήπτες να παλεύουν για ένα πλάνο ή ένα καρέ της ιστορικής συνάντησης.

Τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου φώναζαν ότι η ρωσική ασφάλεια πρέπει να σταματήσει να αγγίζει τα μέλη του Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ