«Οι πολίτες μπορούν να συγκρίνουν, οι κατακτήσεις των 33 μηνών δεν ήταν αυτονόητες και καθόλου δεδομένες» – «Προσθέσαμε έναν 15ο μισθό για τους εργαζόμενους» – «Δηλώνω “παρών” στο μέλλον της χώρας» ανέφερε ο πρωθυπουργός στο 14ο συνέδριο της ΝΔ – «Οι πολίτες απαιτούν να γίνουμε καλύτεροι, έχουν δίκιο – Εχθρός μας ο κυβερνητισμός, η έπαρση και ο παραγοντισμός»
«Συνέδριο δράσης που θα χτίσει τη νέα κυβερνητική τετραετία» χαρακτήρισε το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη μιας προεκλογικής δράσης που θα ολοκληρωθεί με την ολοκλήρωση της τετραετίας. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η μεγάλη λαϊκή παράταξη γίνεται μια γέφυρα που ενώνει. «Η Νέα Δημοκρατία της Ελλάδας είναι το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα της Ευρώπης» ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος ένταση της προσπάθειας καθώς δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς κόμμα και κόμμα μακριά από την κοινωνία.«Εχθρός μας είναι ο κυβερνητισμός, η έπαρση και ο παραγοντισμός. Οι τέσσερις λέξεις «το είπαμε το κάναμε» είναι το σύνθημα μας και η παρακαταθήκη μας καθώς υπηρετούμε όλους τους Έλληνες» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έκανε έναν εκτενή απολογισμό του κυβερνητικού έργου υπογραμμίζοντας ότι έγιναν πολλά μέσα σε 33 μήνες κυβερνητικής θητείας της ΝΔ.
«Δηλώνω παρών στο μέλλον της χώρας για την Ελλάδα που μας αξίζει» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω στη μιζέρια. Όσο και εάν κάποιοι παλεύουν, ο δρόμος δεν γυρίζει πίσω σημείωσε δίνοντας παράλληλα έμφαση στις κυβερνητικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της Υγείας, της Παιδείας, του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους αλλά και τις τελευταίες πρωτοβουλίες για την ελάφρυνση των νοικοκυριών από τις αυξήσεις που προκάλεσε η ενεργειακή κρίση.

«Η μεσαία τάξη δεν θα πληρώσει την ενεργειακή κρίση, γι΄αυτό διορθώνουμε τις αδικίες που προκάλεσε η ρήτρα αναπροσαρμογής» υπογράμμισε δίνοντας με αυτή τη φράση έμφαση στο κοινωνικό πρόσημο των κυβερνητικών αποφάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ