Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτή την εντυπωσιακή υποδοχή. Ξέρετε ότι ο δικός σας ενθουσιασμός που δίνει πάντα ξεχωριστή δύναμη καθώς έρχεται από έναν τόπο ακριτικό, αλλά κι έναν τόπο αναπτυξιακής προόδου», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΔ στην πόλη της Ρόδου και έκανε λόγο για μήνυμα με διπλή σημασία για την προοπτική που έχει σήμερα ανάγκη η Ελλάδα.«Οχτώ και σήμερα έμειναν μέχρι την Κυριακή της νίκης. Βάζουμε τα δυνατά μας, ώστε όχι μόνο η Ρόδος, αλλά όλα τα νησιά να είναι γαλάζια σε έναν γαλάζιο χάρτη της χώρας», είπε.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι σε οκτώ μέρες από τώρα δεμ επιτρέπονται λάθη, που θα μας πάνε πισω και θ’ ακυρώσουν κατακτήσεις. Για μια ακόμη φορά, δε, επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη, το οποίο χαρακτήρισε «αταίριαστο εταίρο» του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα «τυφλό» μέτωπο κατά της ΝΔ. Η επικίνδυνη Βαβέλ της αντιπολίτευσης μας οδηγεί σε γκρεμό, υπογράμμισε.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν με ειδική αναφορά στις επιθετικές προκλήσεις των γειτόνων μας «όμως η οικονομία άντεξε και η κοινωνία έμεινε ενωμένη», είπε. Μόνο στο νότιο Αιγαίο κατευθύνθηκαν πάνω από ένα δισ. ευρώ, τόνισε και υπογράμμισε ότι κρατήθηκε ζωντανή η τουριστική βιομηχανία στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ