Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας
«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος.Η Μακεδονία αλλάζει, η Βόρεια Ελλάδα αλλάζει, και αλλάζει με έργα, όχι με λόγια», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε συνάντηση που είχε στη Θεσσαλονίκη με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Υπογράμμισε δε ότι αυτό πραγματοποιείται «σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια και τις δημοτικές αρχές».Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην ανάκαμψη που λαμβάνει σάρκα και οστά και στη Βόρεια Ελλάδα, τόνισε:

«Βγαίνουμε πια σε εργοτάξια. Δεν μας παρουσιάζονται απλά μακέτες και σχέδια. Και όλα τα σημαντικά έργα για τα οποία είχα δεσμευτεί, προεκλογικά, αλλά και την πρώτη φορά που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη, στην 1η Διεθνή Έκθεση του 2019, υλοποιούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς».O πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, περιγράφοντας το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η Νέα Δημοκρατία. «Στην τοξικότητα των ημερών, στο διχαστικό λόγο των αντιπάλων μας, εμείς αντιπαραβάλλουμε τη μετριοπάθεια, τον προγραμματικό μας λόγο και κυρίως τα έργα μας. Και θα επιμείνω πάρα πολύ να μην ξεφύγουμε καθόλου από αυτή την πορεία».

«Όσο και αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω στο 2012, η Ελλάδα του 2022 τους έχει γυρίσει την πλάτη διότι έχουμε μάθει από τα παθήματά μας ως χώρα, θέλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, θέλουμε να προοδεύσουμε, θέλουμε να ανοίξουμε μια καινούργια αναπτυξιακή σελίδα για τον τόπο, θέλουμε να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή και στη στήριξη των πιο αδυνάμων», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ