Ο καιρός για την ημέρα των Χριστουγέννων αναμένεται να είναι θερμοκρασιακά ήπιος, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Κλέαρχου Μαρουσάκη.
«Μπορεί να έχουμε κάποιες βροχές, αλλά δεν φαίνεται κάποιο ακραίο κρύο για να μας ανησυχεί», ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σχετικά με τον καιρό για τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, ο μετεωρολόγος μέσω ανάρτησης στα social media πρόβλεψε πως ο καιρός μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι χειμωνιάτικος, ωστόσο στη συνέχεια «είπαμε, Απριλοδεκέμβρης».

«Πρόσκαιρα χειμωνιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες με την άνοιξη να επιστρέφει από Τρίτη και στη συνέχεια. Είπαμε, Απριλοδεκέμβρης», ήταν η ανάρτηση του μετεωρολόγου.
Σχετικά με τον καιρό του Σαββατοκύριακου, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε πως αναμένεται «ψυχρή αέρια μάζα στη χώρα μας. Έτσι το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14-16 βαθμούς Κελσίου για τις περισσότερες περιοχές».

Στη συνέχεια όμως, και ιδιαίτερα από την Τρίτη, έρχεται μια πολύ θερμή αέρια μάζα από τις ακτές της βόρειας Αφρικής, η οποία θα κάνει τον καιρό να θυμίζει περισσότερο άνοιξη, παρά χειμώνα. Οι θερμοκρασίες θα είναι πάνω από τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ