Με διπλή αποστολή ανεβαίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πρώτη είναι για να δώσει νέα ώθηση στο κυβερνητικό έργο στην περιοχή, που το τελευταίο διάστημα λόγω των μεγάλων καταστροφών στη Θεσσαλία έχει απολέσει σε φρεσκάδα και ταχύτητα. Αυτό συνέβη με την ουσιαστικά ακύρωση του διημέρου των εγκαινίων της φετινής ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια του οποίου παραδοσιακά ο πρωθυπουργός επισκέπτεται έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και ξεδιπλώνει τις κυβερνητικές παρεμβάσεις που υλοποιούνται. Αυτό φέτος δεν κατέστη δυνατό, καθώς το διήμερο των εγκαινίων η απουσία του πρωθυπουργού περιορίστηκε μόνο στην ομιλία και τη Συνέντευξη Τύπου.

Έτσι αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα που είχε σχεδιαστεί για το διήμερο των εγκαινίων. Δηλαδή θα επισκεφθεί την κεραμοποιία Αλλατίνη στην περιοχή Χαριλάου, όπου σχεδιάζεται μια τεράστια οικιστική ανάπλαση, στη συνέχεια θα υπογράψει τη σύμβαση χρήσης του μετρό, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί την ανάπλαση που υλοποιείται στα παλιό εργοστάσιο της ΦΙΞ στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Το μήνυμα είναι σαφές: η κυβέρνηση ανεβάζει τις μηχανές για να προχωρήσουν τα έργα της Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη αποστολή έχει να κάνει με την υποστήριξη της υποψηφιότητας του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα στη μάχη για την επανεκλογή του. Έτσι κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα όπου αναμένεται να κάνει και δήλωση στήριξης. Στέλνοντας το σαφές μήνυμα ότι ο ίδιος και η ΝΔ είναι πίσω και στηρίζει την υποψηφιότητα του επικεφαλής της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Να σημειωθεί ότι το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στην Κοζάνη, όπου και εκεί η αποστολή έχει στραμμένη το βλέμμα της στα αυτοδιοικητικά και πιο συγκεκριμένα στην υποστήριξη του σημερινού περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ