Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε μια σφοδρή «επίθεση» εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου μέσω του Facebook, αντιδρώντας στη δήλωσή της ότι «εκτόξευε απειλές σε πρώην συντρόφους» και πως εξετάζει την πιθανότητα να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υπουργός προσφάτως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Π. Πολάκη, κατηγορώντας τον για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων. Επίσης, τον χαρακτήρισε υπεύθυνο για το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης μέσα στο κόμμα.

Η αναφορά αυτή από τον κ. Πολάκη, όπου ισχυρίστηκε ότι «έσωσε» την κ. Αναγνωστοπούλου και τώρα εκείνη του επιτίθεται, προκαλεί εκ΄νέου αναταραχές στο εσωτερικό του κόμματος καθώς αύριο συνεδριάζει η ομάδα της Εφης Αχτσιόγλου «6+6», στην οποία ανήκει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πανελλαδικά, για να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την έκταση που πήρε το θέμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε και με τους δύο σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ