Ένας ακόμη άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός στο Βόλο, ανεβάζοντας τον επίσημο απολογισμό των νεκρών της κακοκαιρίας Daniel στους επτά. Ειδικότερα, νεκρός εντοπίστηκε από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας 69χρονος άνδρας που αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης.

Ανασύρθηκε από πλωτό του Λιμενικού στην περιοχή Άναυρος Βόλου. Η σορός του έχει μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο.Νωρίτερα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για γνωστό επιχειρηματία του Βόλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο έμπορος αυτοκινήτων εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στις 11:00 στην παραλία Ίσαλος.

Ο ιδιοκτήτης της Mazda στον Βόλο είναι νεκρός και η σορός του βρέθηκε το πρωί από το λιμεναρχείο να επιπλέει στη θάλασσα, μετέδιδε και το gegonota.news. «Αναζητούσε νερό και πήγε να γεμίσει μπιτόνια στο συντριβάνι του Αναύρου. Επειδή δεν βρήκε νερό, πλησίασε στη θάλασσα και έπεσε από τα βράχια καθώς έχασε την ισορροπία του. Από χθες το βράδυ τον αναζητούσε η σύζυγός του και το πτώμα του εντοπίστηκε λίγη ώρα νωρίτερα», γράφει η ιστοσελίδα.«Έκκληση σε όσους έχουν φουσκωτά να συνδράμουν. Σας παρακαλώ, πρέπει να βγάλουμε κόσμο, έχουμε θύματα μέσα. Υπάρχουν θύματα μέσα σε σπίτι. Ναι υπάρχει μέσα σε σπίτι νεκρός», τόνισε, στο μεταξύ, η Ειρήνη Δήμου, εθελόντρια στην Καρδίτσα σε έκκληση μέσω του Open να βοηθήσει όποιος μπορεί, καθώς η κατάσταση είναι δραματική μετά το χτύπημα της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως ανέφερε η εθελόντρια «στην 25ης Μαρτίου, προς τον Περιφερειακό, υπάρχει μια μεγάλης ηλικίας κυρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ