Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργατικά σωματεία, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες, συνταξιούχοι, μαθητές και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώροι, οι οποίοι εκφράζουν τη θλίψη και την οργή τους για την τραγωδία των Τεμπών.

«Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί», είναι το κεντρικό σύνθημα της διαμαρτυρίας, με τους διαδηλωτές να ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για την πολύνεκρη τραγωδία και παράλληλα να γίνουν όλα όσα χρειάζονται για ασφαλείς μεταφορές.

«Η νεολαία είναι βέβαιο ότι δίνει μία καθαρή απάντηση απέναντι στους υπεύθυνους και δεν έπεσε στον λάκο της προπαγάνδας περί ανθρώπινου λάθους και αποπροσανατολισμού από διάφορα παπαγαλάκια. Το ανθρώπινο λάθος δημιούργησαν με σχέσεις εργασίας και τάισαν με ατελείωτα εκατομμύρια τα παράσιτα τα οποία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βάλουν στη ζυγαριά του κέρδους τη ζωή και τα όνειρα του λαού και της νεολαίας. Το έγκλημα αυτό πρέπει να πάρει απάντηση. Ο λαός και η νεολαία ζητούν δικαίωση για τα θύματα. Για να πάρουν εκδίκηση τα όνειρα της νεολαίας πρέπει να μην καταφέρει κανένα παράσιτο να βάλει τη ζωή και την υγεία του σε κίνδυνο», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ