Το Μέγαρο Μαξίμου ψάχνει το αντίδοτο στον μαγνήτη της δεξιάς ψήφου στη Μακεδονία όπου ο αντίπαλος πόλος της κυβέρνησης είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος και μαζί με την απήχηση της Νίκης καθώς επίσης των Σπαρτιατών μεγαλώνουν την εκλογική απειλή.

Το βαρόμετρο της Opinion Poll για το Action 24 αποτυπώνει την επέλαση της Ελληνικής Λύσης στον βορρά, που είναι τρίτο κόμμα με 12,6%, ρίχνοντας στην τέταρτη θέση το ΠΑΣΟΚ. Οι απώλειες που έχει στα δεξιά της η Νέα Δημοκρατία μάλιστα, ανεβαίνουν στο 21,9% αν συνυπολογιστούν και τα ποσοστά των κομμάτων του Δημήτρη Νατσιού και του Βασίλη Στίγκα.Αυτό το άθροισμα απέχει λιγότερες από τέσσερις μονάδες, από το 25,7% που καταγράφεται ως η δύναμη του κυβερνώντος κόμματος. Γι’αυτό και στο κυβερνητικό στόχαστρο, εκτός από τον Στέφανο Κασσελάκη, θα βρίσκεται σταθερά στραμμένο και στον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση.

Δεν ήταν τυχαίοι οι μύδροι που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης εντός της Ολομέλειας της Βουλής, με την επίκληση μάλιστα του ονόματος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος το 2014 «έκοψε» τον Κυριάκο Βελόπουλο από τη Νέα Δημοκρατία, παρότι «παρακαλούσε να είναι στην ευρωλίστα της Νέας Δημοκρατίας». Μιλώντας στο Action 24 o Γιάννης Οικονόμου χαρακτήρισε την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ως ένα κόμμα που είναι «συνώνυμο του σκοταδισμού…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ