Ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της λεγόμενης αθηναϊκής νύχτας, ο 44χρονος Β.Ζ., είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Νέο Κόσμο.

Το θύμα επέβαινε σε ένα πολυτελές τζιπ σκούρου χρώματος και ήταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλίου και Φραντζή, το οποίο ανήκει σε άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντός. Τζιπ φαίνεται πως χρησιμοποίησαν και οι δράστες, οι οποίοι προσέγγισαν το σημείο και πυροβόλησαν δεκάδες φορές τον 44χρονο Β.Ζ., ενώ αυτός βρίσκονταν μέσα στο πολυτελές όχημα του και πριν προλάβει να αντιδράσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν βρεθεί περισσότεροι από 80 κάλυκες, καθώς στόχος ήταν να τελειώσουν το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του 44χρονου αδιαφορώντας για τυχόν παράπλευρες απώλειες.Αξίζει να σημειώσουμε πως τον Οκτώβριο του 2018, ο Β.Ζ. είχε γλιτώσει από απόπειρα δολοφονίας που έγινε σε βάρος του, στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Τότε, είχε τραυματιστεί σε χέρι και πόδι, καθώς το πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov που χρησιμοποίησαν οι δράστες πιθανότατα έπαθε εμπλοκή και έριξαν μόλις 4 σφαίρες. Τότε είδε μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο «Τζάνειο», όπου οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ κάνεις δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός νέου κύκλου αίματος στην «αθηναϊκή νύχτα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ