Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν διαπράχθηκε επίθεση στην αυλή σπιτιού στο Φρέσνο, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης της Πολιτείας της Καλιφόρνιας, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ.

Κατά τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με τον Μάικλ Ριντ, εκπρόσωπο της αστυνομίας στο Φρέσνο, ένας ή πολλοί δράστες εισέβαλαν στον κήπο σπιτιού όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 35 άνθρωποι και άνοιξε ή άνοιξαν πυρ. Ο δράστες ή οι δράστες διέφυγαν, ενώ δεν είναι σαφές ποιο ήταν το κίνητρο.

«Βρήκαμε πολλούς νεκρούς στον κήπο» της κατοικίας, είχε πει λίγο νωρίτερα ο αξιωματικός της αστυνομίας Μπιλ Ντούλι σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, αποφεύγοντας να δώσει πιο συγκεκριμένο απολογισμό.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες έκαναν λόγο λίγο νωρίτερα για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς, μέλη μιας οικογένειας και φίλων που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν μαζί έναν αγώνα του αμερικανικού φούτμπολ όταν ο ύποπτος ή οι ύποπτοι μπήκαν στον χώρο κι άνοιξαν πυρ.

Σύμφωνα με τον Ντούλι, η αστυνομία αναζητεί «υπόπτους» που έχουν διαφύγει μετά την επίθεση, που διαπράχθηκε περί τις 18:00 (τοπική ώρα· 04:00 σήμερα Δευτέρα ώρα Ελλάδας).

Γείτονες έκαναν δεκάδες κλήσεις στον αριθμό της άμεσης δράσης για βοήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ